Ursäkta

Men det har inte blivit något inlägg. Och det blir inget riktigt inlägg nu heller. Har varit och är fortfarande sjuk, så har ingen direkt någon ork till att skriva några inlägg. Återkommer när jag blivit bättre :)
Puss&Kram


Deli & Puls

Ja, i Fredags blev det utgång med Mikaela, Therese och Louise. Första gången jag inte tog en droppe på en utekväll och det ska jag helt klart fortsätta med. Hade mycket roligare än vad jag hade haft om jag vore fuller. :) Så det blev en lyckad kväll :) Skönt att ha en bil att köra in och hem direkt och parka så pass nära. Så man slipper tänka på buss, tåg eller ha någon som kör en hem. :) Kanon helt enkelt! 

Här kommer en massa bilder från kvällen, dock bara från när vi satt hemma hos mig innan det blev stan :) 













22 April

Blir inga roliga inlägg längre känner jag. Har inte varit ute och fotat nått, men det är pågrund av att jag är trött på att vara här i närheten och fota. Tänk om jag hade haft en bil? Tänk så mycket roligare jag hade haft det med min kamera då. Får hoppas jag får ett jobb ganska så snart efter jag jobbat i sommar, så jag kan införskaffa mig en. 

Jaja, ska antagligen åka in till Maxi med Mikaela och käka lite lunch vart efter. Är egentligen inte så sugen, men det blir jag säkert när jag kommer in ;) Ikväll ska de flesta till Puls där Kalle Baah spelar och för tillfället känner jag mig inte så sugen på att följa med, inte nu i alla fall. I sådana fall ska jag ju självklart för nykter, eftersom att jag har startat mitt nyktra liv utan bakfyllor ;) haha. Nae, men jag har inger behov av att dricka längre, det gäller nog bara att lära sig att ha kul utan alkoholen, och det är nog inte så svårt. I alla fall inte för mig :) Jag tycker ens inte att det är gott längre. Förut kunde jag ta ett glas vin för att jag tyckte det var gott, eller en öl för att jag tyckte det var gott. Men kan inte det längre, det tar stopp helt enkelt. Men men varför ska man dricka så fort man ska göra nått? Jag ska bevisa att man kan ha minst lika roligt, om inte roligare när man är nykter och håller sig till cola och isvatten ;) 

Nae, nu ska jag hoppa in i duschen.
Sen ikväll får vi se om det blir en ensam kväll eller om jag följer med in till stan.
För tillfället lutar det åt soffhäng, en så länge :) 

Puss&Kram




Underbart väder! :)

Ja, det är ett helt underbart väder ute idag. Det känns som sommar ute på balkongen! :) Skönt att våren kom skapligt så man hinner njuta lite av värmen innan man börjar jobba den 13 Juni. För då kommer jag inte hinna med att njuta av solen så mkt, förutom på helgerna :) Men ska bli skönt och roligt att komma igång trots att det kommer bli riktigt jobbigt att helt plötlsigt från att inte göra så mycket jobba hela dagarna och komma hem sent på kvällarna. :) Trivs ju sådant på Nyköpings smådjurklinik också, alla är så trevliga och välkomnande så man känner sig liksom bekväm av att vara där. Och det tycker jag är det största vad det gäller ett jobb, att man trivs och har bra arbetskamrater.

Jonas och jag ska antagligen boka en resa när jag får min första lön, i slutet av September ska vi åka. Blir till Grekland, för båda vi vill åka dit och flygen går även från Norrköpinhg i Spetember-Oktober och det är ett stort plus.
Skönt att få åka bort och koppla av när man jobbat hela sommaren, för att få en lite nya energikick på att börja söka jobb som bara tusan. :) Sen är jag även sugen på att beställa biljetter till Rihanna i globen, för nu finns det massor av biljetter kvar eftersom hon ska ha en till spelning dagen efter på grund av att biljetterna var så eftertraktade. Men undrar om det finns några biljetter kvar, sen när jag väl får pengar till att beställa dem? haha. Vi får hoppas på det bästa. Lite vill jag hitta på att göra i alla fall innan året är slut :)

Jonas har ju åkt iväg den här helgen igen. Inte till Belgien den här helgen utan till Skärgprden för att fiska med massa fiskegrabbar. Så jag blir helt själv i påsk :( hehe, nae det gör inte så mkt för mig. Påsken är inget jag firar längre. Skillnad sen när man har en liten knodd att fira med. :) Får se vad som händer och sker i helgen, Jonas satte in en liten slant på mitt konto, så nu har jag plötsligt lite pengar igen :) Min plutt <3

Snart bär det av in till stan med Therese, ska lämna papper på AF sen får man väl se vad som händer :) Blev ett sådär tråkigt inlägg med en massa text, men det får ni stå ut med ;) Ha en underbar dag i solen! Pussar&Kramar







Beach 2011

Ja, nu tror ni säkert att jag ska börja ta upp att jag måste gå ner ett antal kilo för att få på mig bikinin i sommar och våga gå på stranden med den. Men så är absolut inte fallet, utan tvärtom. Jag är trött på att gå in på alla bloggar där det är för mycket fokus just på vikten. 

Dock så tycker jag inte att det är något fel på att träna och äta rätt. Absolut inte, det mår bara kroppen bra utav. Det som stör mig det mesta är just detta att man har den stora fokusen på vikten. "Nu har jag gått ner si och så många kilo bara 10 kvar" När människan i stort sett är helt och hållet normalviktig. Varför inte koncentrera sig på vad kroppen mår bra utav istället. Om man är smal så tror jag ärligt talat inte kroppen mår bra utav att gå på olika slags dieter och dittan och dattan. Ja, det här är en bara en tanke och jag blir bara mer och mer irriterad för varje gång det dyker upp något sådant inlägg i någons blogg. 

Många smala människor kan ta sig på det lilla hullet de har och "säga, oj vad tjock jag är" Men herregud sluta. Är jag den enda smala människan som verkligen kan stå upp för att jag är SMAL. Jag behöver inte gå på diet för att få en helplatt mage med absolut inga kärlekshantag att greppa tag i. Lite ska man ha på kroppen men man är absolut inte fet för det! 

Misstolka mig inte fel nu, det är inget fel med att träna och äta rätt. Men det ska absolut inte behöva gå till överdrift. Och man ska defentivit inte ta upp att man är fet när man vet att man innerst inne är smal. Då kan man använda ordet otränad, jag lovar man får lika mycket uppmärksamhet för det ;) 

Tänk på alla de människor som är mulliga och de som är riktigt stora som går in på alla dessa bloggar och ser att en människa som är kanske 3 gånger så smalare, tycker att hon själv är tjock. Hur tror ni den som stirrar på datorskärmen tycker om sig själv då?
Ja, det blev ett lite tankeinlägg idag. Men så får det bli, tankarna ska ju ut dem också någon gång eller hur? ;) 
Lite små mulet idag, men fint väder är det endå tycker jag, för värmen finns ju kvar :)


Ja, här kommer en bild också. Vilken pratbubbla tycker ni passar till bilden? Inte så svårt att lista ut va? :) 
Lite ironi på det också ;) Puss&Kram


Det var länge sen

Ja, det var ettag sen det blev något inlägg. I helgen som var så hade jag så mycket för mig så hade varken tid eller lust till något inlägg tyvärr. När det är såhär fint väder, så är inte datorn lika lockande längre har jag märkt ;) 
Men nu fick det bli ett litet inlägg i varje fall tyckte jag. Igår var jag ute med Chippen och gick lite och passade på att ta med mig kameran ut. Blev bara några spontanbilder. När jag ville gå åt ena hållet så ville Chippen gå åt andra, så det gick inte så bra att fota ;) 

Men det får bli att jag går ut idag också på en promenad utan kissen! :) 
Men bjuder på några bilder i alla fall, Puss&Kram 









Vilken värme det är idag!

Underbart väder, dock är det lite smått med moln på himlen. Men vad gör det när det är så varmt och skönt ute? 
Det blåser ju heller inte idag som de har gjort de senaste dagarna då solen har varit framme, så då har det ju blivit kyligt för det. Har varit ute med Chippen en sväng och gått lite i skogen och legat och myst på gräsmattan här utanför på gården. Riktigt skönt. Skulle vilja gå ut och gå en sväng och ta med mig kameran, får se om det hinns med sen har ju tvättstugan nu vid fyra. Inte direkt det roligaste när det äntligen är riktigt varmt och ej blåser ute. Men sambon måste ju ha kläder med sig till sin Belgien resa med jobbet i helgen. 

Ja, jag blir själv i helgen och helgen efter det också. Den här helgen ska Jonas på Belgien resan som sagt och nästa helg ska han iväg och fiska med fiskepolarna. Så vi får se vad jag hittar på för bus då ;) haha. 

Nae, nu ska jag börja sortera lite tvätt. Puss&Kram! 



Är inte barn det bästa som finns? <3










Mosters Prinsessa, hela 5 år!

Tänkte bara lägga ut några av bilderna på födelsedagsbarnet Pim! :) Mosters lilla tjej. Finns massa andra kort också från dagen men redigerade och förminskade bara några bilder lite snabbt för att kunna göra ett nytt inlägg.
Och eftersom det är Pims 5:års dag idag så får hon ta upp all plats i bloggen idag tyckte jag :)  
Var trevligt hemma hos syster yster och Fredda och det fanns mkt gott att äta ;) mums. Duktiga syster :) 
Jonas åkte hem lite tidigare, han har jouren så han var lite trött och sen blir han lite nervös när det är barn som springer och gapar och leker överallt. Hur blir det sen när man får egna? ;) haha. Men jag åkte med Lotta hem istället (min morbrors sambo). :) Mysig dag och nu ska jag slappa och vila ryggen! 

Puss&Kram 








Vårtecken och lite vattenfoton

Här kommer lite bilder jag fotat idag :)













Har fått tag i lite nytt

Inom photoshop. Har faktiskt fått hem en bok av Scott Kelby om photoshop Cs3 som jag har. Verkar vara ganska så bra faktiskt, trots att det blir ganska tröttsamt att läsa fakta på fakta hela tiden så är den riktigt pedagogisk upplagd så man förstår. Men det bästa köpet är det jag fick hem idag som jag budade hem från tradera. En dvdkurs om photoshop från moderskeppet. Har ju redan tittat på grundkurs dvdn som finns att ladda ner gratis på deras hemsida som är http://www.moderskeppet.se :) Så tyckte det var dags att gå vidare lite nu så jag budade hem det bästa ur kamera och bild dvdn. Finns även en tvåa också och en hel drös med andra dvdkurser. Och dessa dvder är verkligen bra, de är bra upplagda och "läraren" som håller i kursen är jätte bra för han vet och kan exakt förklara så man verkligen förstår. Så dessa dvder rekommenderar jag verkligen. Och om man är totalt nybörjare så som jag var så titta på grundkursen som är gratis och som finns på deras hemsida. Bara den kursen lär man sig extremt mycket utav. Ett litet tips om någon skulle vara intresserad :) 


Boken av Scott Kelby.
Bild lånad från bokus.se


Dvdn från moderskeppet.se.
Bild lånad från moderskeppet.se


Imorgon ville jag ju fota...

Men inte så smart med den här ryggen. Böja sig ner och huka sig och ställa sig upp, inte direkt någon bra kombination. Om det då inte blir bättre tills imorgon. Men det blir det väl inte eftersom det bara blir värre och värre hela tiden. Funderar att gå ner till vårdcentralen imorgon, kolla upp så det bara har med ryggen att göra så det inte är något med njurarna. Inte för jag tror det men har ju ont vid området där de sitter så bäst att kolla upp det för säkerhetens skull eftersom jag under hela livet har haft problem med urinvägsinfektioner och hit och dit. jaja. 

Idag jobbade jag till halv fem, efter det kom Therese och vi gick upp till stan för jag hörde på omvägar att det var 50 % rabatt på hela sortimentet inne på bikbok. Så då tänkte jag att man kunde passa på att handla lite mjukisdressar. 
Alltid skönt att ha hemma. Så fick med mig ett par mjukisbyxor, två par mjukiströjor, en annan tröja och ett jätte gulligt linne och ett par tights. Plus att jag fick en påse med 5 jättefina örhängen i för att jag handlade över femhundra :) Så handlade för 800:- totalt men fick även totalt 800:- kronor i rabatt. Så egentligen skulle det ha gått på 1600:- totalt! Jo, så där sparade man in lite pengar men det försvann även en del också. Men får mitt bidrag imorgon från försäkringkassan så jag klarar mig :) 

Har tyvärr inga bilder på något jag handlat på grund av att jag har legat i soffan och vridit och vändit på mig för den här jäkla ryggen. Så har inte orkar göra något annat än att tycka synd om mig själv faktiskt. För det får man väl göra ibland? ;) 

Får se om jag sliter mig ut och fotar nått imorgon. Man vet aldrig, men jag vet ju att jag får lida desto mer efteråt. Men det kanske är värt det? :) haha. 

Puss&Kram på er. 








7 April

Har skitont rättare sagt i ryggslutet. Vet inte vad jag kan ha gjort har varit såhär i några dagar nu och det verkar inte bli bättre. Trots att jag har provat att sträcka ut ryggen och vilat mig. Usch, ska det verkligen vara så att det ska börja redan vid 22 års ålder med nack och ryggont framåt tillbaka? Hur ska det då bli när jag blir äldre? 
Får börja med regelbundna massager kanske, men det värsta är ju att jag är för snål för det. Jag köper ju hellre en present till kameran för de pengarna? haha. Ja, jag får helt klart skylla mig själv när jag inte lägger pengarna på de allra viktigaste helt enkelt. 

Igår ringde Tessan och frågade om vi skulle ses, men jag var tvungen att vila ryggen. När Jonas sen kom hem runt halv 6 så frågade han om jag ville följa med till Linköping och jag var verkligen tvungen att göra något så jag hängde på i alla fall. Man blir så jäkla deppig när man suttit eller legat hela dagen och haft ont. Så jag tog mig i kragen och följde med trots att jag nog borde legat kvar i soffan. Gick på ikano en snabbis för Jonas skulle handla lite nya skjortor och tröjor, som inte direkt händer så ofta. Men det blev bara en snabbis eftersom att jag hade ont, men han fick med sig en massa snyggt hem :) Sen åkte vi även förbi netonet, och vet ni vad Jonas köpte både till mig och honom? En allt i ett skrivare :):):) Fotoskrivare till min fördel, så jäkla kul att kunna skriva ut lite bilder lite då och då. Dock är det ju väldigt dyrt med bläckpatronerna, men vad kul att kunna skriva ut egna bilder och sen köpa någon fin ram och T.ex. ge bort i present? Blev så glad och en snäll sambo har jag också, för det var ju jag som valde vilken som jag ville ha ;) haha. Han är ju bara nöjd med att den kan skriva ut vanliga dokument för det är ju det han kommer använda den till. :) 

Ja, sen kom vi hem och jag lekta och dona med skrivaren mest hela kvällen. Satt även och redigerade bilderna på Louise som var kvar. Så nu är äntligen bilderna färdiga helt och hållet. :) Har tagit sin lilla tid men har ju experimenterat och gjort om och dittan och dattan en hel massa för att lära mig så mycket som möjligt också, eftersom jag är nybörjare på photoshop. Men nu känner jag att jag har kommit en lång bit påväg :) 

Nae, nu ska jag göra något vettigare. Så puss på er! <3







5 April

Var ettag sen det blev något inlägg, vet inte var lusten tar vägen. För någon sådan har jag inte haft till bloggandet på några dagar. Har inte fotat något nytt de senaste dagarna heller, men funderar på att gå ut och fota lite vårtecken. För de börjar ju komma fram nu :) Underbart. Sitter fortfarande och redigerar bilderna på Louise från den andra fotodagen vi hade. Nu har jag 5-6 bilder kvar bara. Så blir nog ett smakprov här nedan :) 

Har inte så mkt mer att skriva för tillfället, så nu ska jag umgås med min sambo innan han åker till jobbet. Puss&Kram


Modell: Louise
Fotograf: EmelieElina (jag)