Allt för länge sen

Det var det verkligen, jag har inte haft någon blogglust i huvudtaget. Och på grund av det så har det inte blivit några inlägg. Men nu tänkte jag att jag skulle skriva några rader i alla fall. 

Det har hänt mycket sen jag senaste skrev. Var ju i Stockholm med min fina sista veckan innan jobbandet drog igång. Var jätte mysigt, och vi sov kvar hos Jonas syster Linda. Hade med mig kameran så passade på att ta lite kort på deras barn och deras underbart fina ragdoll Prince. Kommer några bilder i slutet av inlägget tänkte jag. 

Har nu även börjat jobba på Nyköpings smådjursklinik, min tredje vecka går jag in på nu imorgon. Är jätte roligt, och jag trivs som fisket i vattnet. Det är ganska så svårt att komma in i allt och sådär, men det är väl sånt som tar lite tid helt enkelt. Och jag är inte den som tar jätte stor plats utan jag vill verkligen vara säker på att jag lär mig helt rätt, innan jag försöker mig på saker helt själv. Men det känns bättre och bättre på så sätt varje dag som går :) 

Det enda negativa är väl just resorna framåt tillbaka varje dag, men det funkar det också! 
Så nu jobbar jag som "djurvårdare med utökad nivå" (jag får inte kalla mig själv för djursjukvårdare längre på grund av alla nya regler som tillkommit), det känns kanon! Och jag ska vara kvar där till den 19 Augusti. 

Får se hur många inlägg som kommer printas ner framöver, nu i början när jag jobbar så är jag ganska så slut när jag kommer hem. Eller jag hinner inte med så mycket. För det första så är jag inte van att jobba heltid, och för det andra så tror jag det är så mycket nya intryck och allt sådant som gör att man blir lite extra trött de första veckorna. 

Men men ska väl inte printa ner allt för mycket text, men det blev ett litet inlägg nu i alla fall. 
Ha det så bra allihopa, så får vi se när nästa inlägg kommer :) 

Puss&KramTrötter

Ja, det kan man lugnt påstå att man är. Det var jätte kul idag att få hoppa in om vikarie på dagiset i Eneby, alla barn var så goa och glada för det mesta hela tiden :) Det var ju inte så stora barn utan upp till 4 år bara, så det var en hel del att hålla kolla på. Och jag som inte är van i huvudtaget, är helt slut nu. Men det var riktigt kul :) så idag har det varit lek och bus hela dagen. :) 

Tur att jag alltid har varit engagerad i syskonbarnen och lilla lillebror o alla andra barn. Annars hade det nog varit lite svårare att komma in i det bara på en dag. Kändes som det gick bra i alla fall och att de var nöjda med mitt jobb  både barnen och personalen. Så det känns bra :) Så nu ska jag ju jobba på Nyköpng smådjurklinik från den 13 Juni till den 19 Augusti, sen får vi se om de ringer in mig nått från Eneby efter det ;) Får hoppas på det bästa så att det blir mycket jobb framöver. :) Nu längtar jag verkligen till att börja i Nyköping ska bli riktigt kul och skönt att komma igång det känner jag verkligen nu! 

På måndag drar jag och Jonas till Stockholm, och stannar över hos Jonas syster Linda och hennes sambo. Jonas och jag ska hälsa på dem, och sen ska vi även åka till djurgården, skansen och sen hade vi tänkt oss att gå på cosmonova och nått museum :) Ska bli kul att hitta på lite smått, och åka på en liten tripp. Får se om vi hinner med lite skärgårdsresor och åka ut till pappas land nått på våran "semester" tillsammans, men det ska hinnas med innan jag börjar jobba ska vi nog se till :) 

Men men nu ska jag slänga mig i soffan igen, och bara njuta av att för en gång skull vara trött på riktigt! :) 
Puss&Kram