23 Juli

Det är helg och jag njuter! Är så himla skönt nu när man jobbar, för nu njuter man verkligen på helgerna. När man var i princip arbetslös så hade man ju helg titt som tätt och det blev inte på samma sätt. Nu har jag bara 4 veckor kvar på Nyköpings smådjursklinik, sen slutar jag :/. Har redan varit där i sex veckor, tiden bara rinner iväg. 
Får se vad jag kommer göra efter detta, får hoppas man får ett jobb snabbt efter detta. 

Nae, nu slänger jag in lite kort på Ronjis som jag tog häromndagen! Puss&KramNya bilder

14 Juli

Det blir inte så ofta som jag printar ner nått här tyvärr. Men jobbar ju som sagt och man får då inte alls lika mycket tid och ro till att skriva ner ett inlägg. Kameran har inte heller använts så flitigt faktiskt och jag saknar den, är jätte fotosugen men inspirationen finns inte där. Sen vill jag ha ett nytt objektiv, så det känns som jag bara sitter och väntar på det :) Men får se om jag har råd att köpa det när jag jobbat klart, det kostar ju 5000:- det är ganska så mkt pengar (det är ingen billig hobby). Och jag har en bil på 16000 som ska betalas av och sen ska hyra, mat, cigg och bensin köpas och betalas också för lönen! ;). Men ett objektiv ska nog jag kunna skrapa ihop lite pengar till! 

Jaja, nu ska jag snart hoppa i säng. Är trött efter denna vecka som alltid! Men det har varit en lärorik och härlig vecka i alla fall :) Har ledigt imorgon, eftersom det var så lite att göra imorgon på jobbet! Så imorgon ska jag sova!

Bjuder på lite bilder som inte är upplagda på bloggen innan! :)


En tur till Macdonalds ;)