29 Augusti


Har inte blivit något jobb på hela veckan, har vaknat flera gånger mellan 06.30 och framåt för att känna en känsla av att det snart kommer ringa fast det aldrig gör det :) Att man inte ska få jobba när man vill det ;) Får hoppas det kommer igång ordentligt snart så jag hinner jobba lite innan sprattel tittar ut. Den här veckan har alltså varit lugn på jobb, men varit och busat och umgått med Carolina, Madelene, Sussie, Johanna med alla underbara små knoddar! Så det har varit mysigt det också :) Imorgon blir det även stan en sväng med Carolina och Ellie, och kanske de andra ifrån barnvagnsligan :) Vi får se! 

För övrigt är jag varm konstant hela tiden, svettas, svettas o svettas så jag blir galen! Så just nu så hatar jag värme och varmt väder, tyvärr! Men så är det, jag som annars redan är väldigt varm av mig tänk då hur det är nu under graviditeten, blääää. Idag är det en klag dag, så det så! 

Idag vet jag inte annars vad som sker, blir lugnt antar jag. Vänta tills Jonas kommer hem så vi kan mysa lite och fylla på mystempen lite eftersom han åker bort i helgen till skärgården och ska segla med en jobbarkompis. Lämna mig alldeles själv, rackarns honom! ;) 

Jaja, nu är det dags för mig att hitte på nått annat! Puss&Kram 
Slänger in några bilder på Isabelle och Ellie! 
Ingen lust


Har ingen lust till att blogga längre och inte heller kameran har fått komma ur kameraväskan. Trodde att detta skulle bara vara ettag, men det verkar hålla i sig. Får se om motivationen dyker upp snart igen, får hoppas det. 
Eller så får man vänta tills sprattel kommer till världen för då lär det väl bli lite nya kort :) 

Ja, jag och magen mår bara bra. Var på inskrivningen i torsdags med min blivande barnmorska som var helt underbar mot den jag hade första gången. Carolina tipsade mig om henne så tog henne istället och det var ett riktigt bra val. Tog lite prover och sådär och allt såg bra ut, så det känns skönt. Hjärtljud och mäta magen och sådär börjar dom inte göra förrän v.24 ungefär, så då kommer dessa möten bli lite mer spännande! :) Snart är det även dags för ultraljud igen, den 4 September längtar som en tok :) Redan inne i v.18 nu det går fort!  Snart är halva tiden nådd! Ja, nu längtar man bara tills de riktiga sparkarna kommer! :) 

Nu ska jag bara slappa är riktigt seg idag och har ont i ryggen som bara den. Jobbade första dagen igår på flera månader och det var riktigt roligt så nu får vi hoppas att det börjar ringa lite mer, så hejdå på er! Får se hur lång tid det tar tills nästa inlägg! :) Kramkram!