Ville

Nya kort på lille Ville :) Var i vånga en sväng i förrgår med Therese, åkte hem en sväng till Mikaela och mös lite. Och då passade jag även på att ta med kameran för att fota älspälsk Ville :) Han ställer alltid upp som modell han! 
När som så kommer carro och bebismagen hit och vi ska umgås lite, var ett väldans bra tag sen och magen lär ha växt en hel del skulle jag tro :) Mysmys. Slänger in lite kort! Puss på er! 









Egypten

Ja, nu har vi äntligen beställt en resa och det blir att åka till Egypten. Har hört många varningar om att åka dit att man blir dålig osv, men många som jag har pratat med nu både på jobbet och andra så har de sagt att det är absolut värt att åka dit. Och de har inte blivit sjuka. Det gäller bara att vara noga med hygienen, handsprit och så vidare. Det är ju i pengarna de mesta av alla bakterier sitter och inte i maten. Men så är det ju för det mesta om man åker till vilket land som helst. Så nu är jag super glad, verkar ju vara så jäkla fint där också med stränderna och korallreven och allt :) Så nu vill jag att det ska bli den 10 November så vi kan åka någon gång :) Det blir Jonas och mina semester tillsammans för i år! 

Slänger in några bilder på hotellet vi ska bo på! :) 











110815

Idag känns det som jag har blivit överkörd av ett tåg, hela dagen på jobbet har gått i slow motion för mig. Och har känt mig allmänt deppig. Dock vet jag vad det beror på, den jobbiga tjejveckan är ju här. :( Och då känner jag mig alltid lika nere och bara vill gå under jorden och bara vara. Men som tur är det bara en gång i månaden :) Så det är bara att bita ihop och se glad ut! 

Jaja, har precis lagat mat och fixat i ordning här hemma och nu ska jag snart hoppa in i duschen. Sen är det nästan dags för att sova igen. Dagarna går så himla fort! 

I helgen är det Augustifest och jag är faktiskt ganska så sugen på att umgås med vänner och festa till det lite. Var jätte länge sen nu. Dock så har jag sagt till mig själv att jag inte ska dricka i huvudtaget något mer, eftersom jag mår så dåligt dagen efter. Det är inte liksom värt det för mig haha. Men är faktiskt sugen på att köpa mig något som är ritkigt gott o smaska på i alla fall. 3 gånger om året kan jag väl tillåta mig att ta lite? ;) För det blir inte oftare. Sist när jag gick ut så var jag faktikst nykter och körde, parkerade utanför krogen och kunde sen åka hem när jag ville och slippa vänta på någon som ska köra hem en. + så mådde jag ju super och hade i princip lika roligt och jag slapp vakna upp med baksmälla som mina vänner ;) 

Jaja, nu ska jag hoppa in i duschen och sen se om det finns någon bra film att kolla på! 
Puss&Kram på er! 












110814

Helgen är slut och det är Söndag. Imorgon börjar den sista veckan på Nyköpings smådjursklinik och jag vill verkligen inte sluta. Jag trivs så bra, både med jobbet och med underbara arbetskamrater! Men det som känns så skönt är att jag har lite mer att stå på nu inför mitt kommande arbetssökande. Jag kan inte vara nog tacksam över att jag har fått tillbringa min sommar där :) 

Jaja, upp o hoppa imorgon och njuta den sista veckan som är kvar helt enkelt. 
Idag har Jonas, jag och mamma varit inne hos syter yster och hälsat på, mys. Efter det så körde vi hem mamma och åkte en sväng till Vånga. Jag passade på att knäppa lite kort medan Jonas pysslade med bilen. 
Så här kommer det igen lite nya bilder :) Jag älskar mitt underbara objektiv, märks det? :) 

Puss&Kram på er alla! 


















Nytt objektiv, äntligen!

Ja nu är bilen såld och ett nytt objektiv inhandlat. Blev ingen dator, eftersom det handlade om så mycket pengar vad det gällde datorn och objektivet. Så valde jag att istället lägga pengarna på ett ordentligt objektiv. Så dator får vänta tills nästa inköp! Och jag gjorde helt rätt beslut känner jag nu, eftersom jag köpte macroobjektivet med IS. Det blev en ganska så mkt dyrare peng, men jag är supernöjd och det var verkligen värt vartenda öre! :) 

Men det är riktigt svårt att fota macro, det är ingen lätt match om man säger då. Det allra bästa är ju att ha ett stativ som kameran får sitta på, men det har jag inte haft hittils. Men en del bilder har jag fått till i alla fall. 
Så nu fotas det en hel del, det är verkligen super kul med nya saker! :)
Slänger in lite bilder från det nya objektivet, Canon Ef 100 mm 2,8 Macro IS USM. 













Den sista bilden blev en sån här riktigt favorit, jag vet inte riktigt varför. Men den känns lite mystisk och scary på något sätt haha. I spindelns nät ;)

Vill verkligen ha...

En imac och ett nytt makroobjektiv till kameran. Det tråkigaste är ju att båda delarna är ju inte direkt något utav det billigaste. Men vi får verkligen hoppas jag får råd till det när jag säljer min bil. ;) 

Dock så vet jag inte om jag vågar köpa mig en imac eftersom jag har haft vanlig pc med operativsystemet windows hela livet, så tänk om jag aldrig lär mig med allt vad det nya operativsystemet i Imac:en innebär? Eller om Imac:en är alldeles för komplicerad för mig? Och då har jag lagt ut 11000:- på en dator helt i onödan? Hmmm. Vi får se hur det blir, men jag vill ju ha i alla fall haha. 



Men de är ju riktigt snygga, eller hur? Och själva bildupplösningen när man tittar på bilder är helt suverän. Har varit och pillat lite på mediamarkt! Ett annat plus är att det inte är någon burk till utan i skärmen sitter allt och allt är trådlöst! Smidigt och bra. Men jag ska fortsätta titta runt lite på internet och se vad andra har för erfarenheter av denna.





Men detta objektiv det står högst upp på listan, för det har jag velat haft längst. Dock så finns det ett med IS och ett utan IS (Bilsstabilisator) Det utan IS kostar ca. 5000:- och det med IS kostar runt 8000:-, så det lutar åt det utan IS faktiskt, känns som lite för mkt pengar det med IS och det tillåter inte min plånbok just nu. Speciellt inte om jag ska köpa en ny dator också.
Jaja, jag sitter och grubblar och skulle vilja köpa allt på en gång. Men först och främst ska jag väl få bilen såld? Haha. Som vanligt sitter jag hundra år i förväg och planerar och drömmer mig bort. ;) 

Ha en fortsatt trevlig helg allihopa :)