21 Oktober

Nu har jag precis kommit hem efter att ha lämnat hjärtat på dagis. De skulle gå till skogen nu på morgonen, så Freja blir nog glad när hon får plocka sina ekollon som är favoritsysslan. Dock så har nu maginfluensan börjat på dagis, usch. Känns som Freja kommer få något snart eftersom hon inte har varit sjuk på så pass länge. Hon har ju bara varit lite snorig men inget mer på ca. 6 månader om inte längre. Så allt det där kommer väl komma igen känns det som. Men vi får hoppas att hon klarar sig :) 

Igår tog Carolina och jag och barnen en tripp till busfabriken, Freja älskar verkligen att vara där. Så fort vi klev ur bilen och hon såg var vi var så skrek hon rätt ut och gick mot dörren, helt överlycklig. Sen åt vi även lunch på leons. Så det blev en mysig förmiddag tillsammans med en fin vän och våra fina barn!

Idag börjar Jonas jobba sent, så vi ska passa på att handla lite och göra lite andra sysslor som behövs göras medans lillan är på dagis. Så nu är det dags att sätta igång och göra något vettigt. 

Vi hörs! 

 
 


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: