23 Januari

Nu har vi fart och donat klart här hemma. Har hjälpts åt att städa hela lägenheten idag, skönt att ha det gjort. Och skönt när man kan hjälpas åt ibland det går så mycket snabbare då :) 
Efter vi hade städat så åkte vi till ica och handlade en hel del, så nu är även frysen och kylskåpet fyllt med en del mat. Skönt att även ha det gjort. 

Imorgon blir det att åka in till stan för att lämna ett papper på AF, känns sådär att behöva ta bussen in för att sedan ta bussen hem. Men får se om jag kan träffa någon när jag ändå är inne i stan.

Igår så var Mattias nere här och umgicks lite, tittade lite på fångarna på fortet och sådär och sen kom även Jonas jobbar kompis Tobias och hans tjej Helena, det var trevligt. De försökte få med oss till borgen på Fredag men det ska Jonas strängt nej till, haha. Ja, blev en trevlig kväll helt enkelt.
Idag är det söndag och söndagar känns jämnt så tråkigt och sega. Ska väl ta och laga något gott att äta vart efter nu när det väl finna lite här hemma att välja mellan ;) Nu ska jag jag gå ner med sopporna och titta tvätttid! Puss&Kram





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: