26 April


Nu har jag fått jobba några dagar igen, och känns jätte skönt! Så i onsdags ringde dom, och sen fick jag jobba idag och imorgon också! Superkul. Jag vet nu att barn är något jag verkligen vill jobba med, de ger så mycket. Och jag får ett lyckorus i kroppen när man kommer till jobbet och man får kramar och hör sitt namn ropas. Barn är det finaste som finns! Och arbetskamraterna är toppen, hur goa som helst! Jag trivs som fisket i vattnet, och jag skulle bara önska att jag hade en förskolelärarutbildning bakom mig. Att man alltid ska komma på så sent vad det är man verkligen vill göra. 

Slänger ut två bilder på Louise också, har inte kommit så långt med redigeringen än så mest samma stuk på bilderna, men roligare det än ett bildlöst inlägg :)


Ett tjuvkik från fotograferingen med Louise Åhman

Fotografering med Louise


Igår hade jag en barnfotografering med två barn. En på 9 månader och en på 4 år! Hur goa som helst, och det hade inga problem att vara glada heller :) Tyvärr så kommer inga av dem bilderna ut här på bloggen med respekt av föräldrarna :) Bilderna blev jätte bra i alla fall!

Blev fotning idag med Louise! Har massor av riktigt bra bilder att visa er kan jag säga, blev hur nöjd som helst redan på plats, så nu är det bara redigeringen som återstår! Med snygga Louise är det inte så svårt att få riktigt bra bilder kan jag säga :) Något tjuvkik kommer nog ut senare eller imorgon på bloggen :) Puss&Kram

 


Dålig uppdatering


En riktig dålig uppdatering har det varit, men så är det i mellan åt. I helgen har Jonas varit iväg hela helgen och fiskat i skärgården med ett gäng fisketokiga grabbar så jag har varit ensam! Har haft det riktigt mysigt med Carolina och Ellie i helgen. 

Imorgon har jag en fotografering inbokad med en tjej, ska fota hennes barn som är 9 månader och 4 år. Ska bli riktigt kul. Får hoppas ljuset vill sippra in genom fönstren så jag får till riktigt bra bilder helt enkelt :) 

Nu ska förbereda kameran med nya uppladdade batterier tills imorgon! 

Puss&kram 


Vår
Isabelle


Alla bilder är fotade med Canon EF 100mm f/2,8 L IS USM

Tjuvtitt!

Fotografring


Idag blir det en fotografering med Madelens söta lilla tjej Isabelle. Har fotat henne 2 gånger tidigare och det är lika roligt varje gång. Nu har även lilltjejen lärt sig att sitta själv så Madelene ville fånga det på bild också :) Så ska snart knalla bortåt med kameraväskan! Får se om jag hinner redigera lite bilder idag och lägga ut lite tjuvkik på bloggen. Får se om det hinns sen :) 

Satt och redigerade lite bilder igår från en fotopromenad jag och Louise hade igår kväll, så tänkte det fick bli lite av de bilderna här idag! Ha en underbar dag! 


2 April


Väldigt länge sedan det blev ett inlägg, tyvärr. Har inte haft någon blogglust, fotolusten har varit på topp i och för sig i några dagar. Men redigeringen av bilderna har det varit segt med, så har massor av nya vårbilder på datorn som ligger och väntar på att bli redigerade och slängas upp här. Men det kommer :)

Men för några dagar sen var jag ute en promenad med Carolina och Ellie, kameran fick följa med och knäppte även några kort på Ellie när hon hade badat, sötfian! Så de korten får fylla det här inlägget idag!