Godnatt

Testing testing med blogg.se appen :) Nu säger jag godnatt från sängen. Puss och kram SKUMBANAN!

 


Ny vecka och nya tag

En ny vecka har startat och den startade med jobb! Har varit en super dag på jobbet och har busat och gosat hela dagen med alla underbara ungar! :) Blir roligare och roligare för varje gång man är där, eftersom man då får mer och mer kontakt med barnen och de lär känna mig lite bättre och jag dem. :) 

Imorgon och på Onsdag är jag en så länge ledig, ska jobba eftermiddag på Torsdag. Sen får vi alltid hoppas att det spikas in nått nästa vecka också. Kommer ihåg att jag skrev ett deppigt inlägg för några veckor sen nu om jobb och att allt stod still och efter det inlägget så kom helt plötsligt massor av tider på nuvarande vikariejobbet upp. Vilket sammanträffande :) Skönt att få lite erfarenhet inte bara från djurvård utan från barn också, alltid bra att ha lite olika referenser och erfarenheter att luta sig tillbaka på. 

Nu när jag är ledig de här dagar ska jag försöka samla ihop all min ork till att söka mera jobb. Ut på stan, lämna cvn. Och se glad ut. Det blir nog på onsdag skulle jag tro. Måste bara få tillgång till bilskrället ;) 

Nae, nu blev som vanligt massa tråkigt allmänt babbel. Men nu ska jag sätta mig i soffan och gosa med mina två fina sambosar ;) Puss&Kram på er! :) 

18 September

Nu är helgen över, och inatt har inte varit en bra natt. Har haft migränliknande huvudvärk och det har värkt i axlar och nacke. Hoppas verkligen inte det är ett tecken på att jag börjar bli sjuk, för i veckan har jag ju lite jobb igen :)
Igår var Mikaela här och vi satt och prata och åt lite god smoothie och hade det bra! Dock var både hon och jag ganska så sega och riktigt trötta. Jag skulle kunnat gå och lägga mig vid 8 om det var så, det blir det nog ikväll om jag känner mig lika trött för inatt har jag inte sovit många timmar. Så jag orkar upp och jobba imorgon. 

Ja, snart ska Jonas och jag iväg till Svärtinge hem till pappis. Ska äta lite mat och umgås, Kerstin har jag ju träffat när jag jobbat i alla fall ;). Men pappa och lillebror har jag inte träffat på flera månader. Så det är verkligen på tiden nu. Sen blir det väl bara lugnt och skönt när man kommer hem, slänge sig i soffan och se klart nya Irene Huss som både Jonas och jag somnade till igår kväll i soffan :) 

Hoppas ni alla haft en bra helg! Puss&Kram 
Redigerar och redigerar

Ja, det sitter jag och gör just nu. Håller på med bilderna på Emma, det tar sin lilla tid som sagt men roligt är det. 
Har hunnit med att städa här hemma så skönt att ha det gjort, skulle vilja tvätta imorgon men självklart finns det ingen tvättid i tvättstugan. Det negativa med att inte ha någon här uppe i lägenheten. På tisdag ska jag jobba igen på dagiset, mysigt att träffa alla små gulliga barn igen :) 

Jaja, nu ska jag väl fortsätta med bilderna! Hejochhopp! 
Slänger in tre bilder som jag är klar med på Emma när jag endå håller på! Mer Louise
Blev en fotodag igår.

Blev att Louise, jag och Emma åkte till Vånga för att fota lite igår. Blev bergsmansgårn, blev spernöjd med många bilder faktiskt. Porträttbilder är så jäkla roligt att fota! Så det ska bli mer sånt framöver :) 
Här kommer några nya bilder på Louise som jag precis blev klar med att redigera. Har Emmas bilder kvar :) Det tar sin lilla tid! :) 

5 September

Jag vill verkligen fixa om min design, är så mycket roligare att engagera sig i bloggen när den är precis som man vill ha den. Och det har den aldrig varit för mig, eftersom jag inte är tillräckligt duktig för att fixa sånt själv. Har försökt mig på det flera gånger, men allt det här med kodningar och stilmall hit och dit gör mig galen och tålamodet räcker inte riktigt till. Så funderar på att beställa en design istället. Vill ha en stilren och enkel design helt enkelt. Men vi får se hur det blir med den saken. 

Vill även hitta mig ett jobb, men för vissa ska det vara så jävla svårt. Det är dags för mig att ha lite tur nu tycker jag. Nu står man och trampar på samma ställe, utan att komma någon vart. Ett jobb och en inkomst, jatack. 
Så man kan vart efter skaffa sig en liten större familj och flytta ifrån den här lägenheten. Jag är ingen lägenhetsmänniska utan en husmänniska. Jag skulle verkligen älska att ha ett litet eget hus och gå och pyssla och mysa i trädgården. Jag har så mkt drömmar, men allt ser så mörkt ut. Det känns som jag aldrig kommer någon vart. Visst, man ska vara positiv men ibland sjunker man ner och det går inte att hålla lågan uppe hela tiden. Inte efter man får avslag från avslag från varje jobb man söker. Det är som att få käftsmäll på käftsmäll om och om igen.

Att det ska vara så svårt, jag förstår inte. Kan man inte vara en vanlig svensk för att få ett jobb? Måste man ha speciella behov i livet för att få tillräckligt med hjälp för att få ett jobb idag? Nae, idag räcker knappast inte det till. 
Ibland undrar jag varför jag var så jäkla osmart att välja den utbildningen jag gjorde? Det känns som jag inte har något att stå på idag utan vidareutbildning. Det känns som jag lika gärna kunde ha skitit i att gå gymnasiet. För jag skulle stå på samma ruta idag i varje fall. 

Ja, det blev ett lite smått negativt inlägg och tänkande inlägg. Men jag behövde printa ut det jag behövde få ut! :) 

Puss&Kram på er i alla fall. En skogspromenad med Ronja