25 Oktober

Dålig på att blogga fortfarande, men nu har jag en hel del nya bilder på lager så nu får jag se till att det blir lite bättre bloggning. Dock så är de flesta inte redigerade än men jag får ta det efter hand :) Idag har Louise och jag varit och fotat lite höstbilder här i Skärblacka och sen åkte vi lite till vånga och hittade en bäck som blev vårat motiv. Så dem bilderna kommer väl ut här på bloggen så fort de är klara! 

Jaja, i September blev det en hel del jobb för mig men nu i Oktober har det varit ganska så lugnt tyvärr. Men ska ha en intervju på ett 4 veckors jobb vart efter i alla fall. Alltid något, en full månadslön tackar man inte nej till och inte erfarenheten heller. Sen får man bara söka och söka och hoppas det nappar, känns som jag har kommit någonstans nu i alla fall med jobbfronten och det står ju inte helt stilla, och det är skönt. 

Slänger upp lite bilder nu som ni nog inte har sett innan! Puss&Kram 

Den sista bilden på bäcken, är inte ifrån idag. Utan en annan dag Louise och jag var ute, då vi testade för första gången att ta sådana bilder. Så inte så nöjd med denna, men endå tyckte jag det blev en okej bild. Den blev lite för brusig pågrund av ljuset.

Dålig uppdatering

Ja, jag vet. Riktig dålig uppdatering här på bloggen. Men jag har ju verkligen så svårt till att få motivation till att sätta mig vid datorn och gå in på bloggen och printa ner nått eller lägga ut lite bilder. Det kommer och går helt enkelt. 

I helgen är jag alldeles själv hemma. Jonas har åkt iväg till skärgården med massa fiskegrabbar och ska fiska och ha det mysigt med sina vänner. Så Chippen och jag får sova själva, men det går det också :) Får se vad man hittar på, ska i alla fall fota lite. Fota lite igår (inomhusbilder pga. regnet). Försökte fota lite rök med hjälp av rökelser, men vill inte ha rökelserna inne eftersom de inte luktar något värst gott så jag höll på ute på balkongen, men det gick ju inte eftersom det blåste som bara den. Sen fotade jag lite annat smått och gått här hemma, men tyvärr har jag inte öagt in några bilder än på datorn. 

Jaja, idag blir det väl att mysa framför idol i alla fall. Längtar verkligen till man får höra Molly med en av mina favoritlåtar Adele - Set fire to the rain, hon kommer verkligen kunna göra den låten så bra man bara kan göra den när man inte är Adele . För det finns nog ingen som kan uttrycka sig och sjunga Adeles låtar så som hon gör!

Nae, nu ska jag göra nått vettigt. Puss&Kram


Två bilder på lilla söta Chili :)