21 Februari

Godmorgon! 

Sitter här och väntar på att tiden ska gå så man kan vandra till bussen. Så tråkigt att inte ha någon ekonomi till att kunna ha en egen bil, för då hade man sluppit att vänta på buss och dittan och dattan. Ska jobba dag idag, så det kommer gå fort. Börjar vid elva och slutar halv 5, så det är ju inte så många timmar. Imorgon kommer det bli lite värre då jobbar jag 11-22, men de dagarna brukar i mellan åt också gå ganska så fort. :)

Igår kväll gick vi upp till Mattias och Louis och kollade på solsidan, så jäkla bra. Största hökdpunkten i veckan! Sen så gick Louise och jag in i sovrummet för att titta på big brother som hade premiär igår. Ja, vad ska man säga om människorna som gick in i huset? Har det alltid varit så blandade åldrar? En del såg ju riktigt gamla ut? Är det ens några så pass gamla människor som vill vara med i förnedringstv för att bli "kändisar"? Ja, det  blir väl att kolla på det för att se om åldern verkligen har betydelse? ;) haha. 

Ska sätta ut vårat gamla köksbord på blocket tänkte jag idag när jag kommer hem. Slänga ut det för en billig peng istället för att slänga allt i soporna, det är ju lite små märken i bordet. Men det kan man ju inte undvika att det blir på ett träbord som är ganska så gammalt :) 

Jaja, kanske skrivet ett inlägg senare, eller kanske inte. Vi får se helt enkelt :) Annars blir det ett imorgon! 
Lägger upp lite gamla bilder igen!

Puss&kram 


Innan avslutningen i 7:an, eller 8:an :) haha. 


Sarah, Carro och jag. 


Carolina och jag :) 


Party i ett garage ;) haha. 


En avslutande bild på mig och Mikaela :) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: