12 Februari

Ni får ursäkta den dåliga uppdateringen, men jag har helt och hållet inte haft någon lust. Trots att jag har lite nya bilder på lager. Har dock inte lagt in dem i datorn än, så bilderna får komma i nästa inlägg som antagligen blir senare ikväll.

Nu snart kommer nämligen Fredda och hämtar mig, min systers sambo. Ska åka in en sväng och umgås med syster,Fredda och mina älskade syskonbarn. Ska även mysa en hel massa med deras nya tillskott i familjen, deras nya lilla vovvsing som kom hem till dem idag :) Gud så mysigt. Längtar tills jag med kan skaffa mig en liten plutt, om det nu sker :) Men någon gång i livet ska jag i alla fall skaffa mig en :)

Fick lite bilder i alla fall när Jonas och jag var på tropicariet i kolmården. Var jätte mysigt, men det roligaste i mitt fall är ju dessa söta små apor. Dock så kom jag på mig själv att jag var lite smått rädd för dem. En apa fick nämligen för sig att hoppa rätt ner från ett träd ner på min axel, utklättrandes på mitt zoomobjektiv på kameran och försökte krypa in i motljuskyddet in till linsen. När jag sa till honom att han inte fick göra så, så sprang han fort som attan fram och stod bara några millimeter från min nästa och bara glodde på mig och såg sur ut. Jag blev som förstelnad och tänkte, nu biter han snart mig i näsan. Men nej, han slickade mig lite snällt på kinden för att sedan smaka en bit när jag minst anade det haha. Ont gjorde det, men efter mycket försök att få honom ifrån min kamera som han verkligen älskade, så hoppade han vidare.

Ja, det blev lite bilder i alla fall. Dock inte så jätte många eftersom att min kamera inte ville sammarbeta när det var så fuktig luft. Fick knappast inte några fina bilder inne hos aporna på grund av att linsen immade igen så fort jag tog första steget där inne. Men något kort fick jag till i alla fall. Sen slutade ju även kameran att fungera efter en stund, blev livrädd att den hade gått sönder på grund av all fukt. Men sen hoppade den igång igen och självklart på vägen hem i bilen ;)

Jaja, nu ska jag göra i ordning mig lite innan Fredda kommer. Funderar att ta med mig kameran och ta lite fina kort på barnen och lilla hobbit? Ja, det ska jag göra :)

Puss&Kram


Kommentarer
Postat av: pysseliten

du var veckan blogg hos ebba såg ja :))

2011-02-12 @ 21:11:46
Postat av: pysseliten

du var veckan blogg hos ebba såg ja :))

2011-02-12 @ 21:12:07
Postat av: eebbaaa (:

okej , men i helgen kanske om det går bra för dig & vädret ? (:det spelar ingen roll om dom inte blir jätte bra (;

2011-02-14 @ 15:49:46 - http://eebbaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: