Länge sen

Det var ett bra tag sen det blev ett inlägg, men kameran har inte klickat av så mycket kort nu på ettag faktiskt. Så då är det inte lika kul att gå in här och printa ner nått när man inte har några nya foton att visa upp! :) Men tänkte att det fick bli ett inlägg nu innan året är slut! 

Julen har varit jätte bra, har fart runt lite överallt. På julaftonsmorgon var vi hos mormor och åt julfrukost med mamma, morbror m.fl. Sen åkte Jonas och jag in till syrran och firade jul där i år med syrran, barnen, steve, fredda, camilla och hennes son Rasmus! Var hur trevligt och mysigt som helst, så fick en kanonmysig jul! :) Dagen efter åkte vi och fira jul med familjen på Jonas sida, och dagen efter det så var vi hos Jonas pappa för han fyllde år. Och på Tisdagen var vi hos pappa :) Blev några fullspäckade dagar som ni ser men mysigt har vi haft det! :)

Imorgon är det nyår och Jonas och jag har inte styrt upp ett dugg. Vi är båda sjuka, snoriga och ont i halsen så vi kände inte för att styra upp nått heller. Så för första gången sen jag var liten ska jag vara spiknykter och det ska bara vara vi två. Så vi ska äta gott och sen åka in till stan för att titta på "ljuspromenaden" inne i stan. Så får hoppas det blir lite fina bilder imorgon nu när man endå ska ta´t lugnt. Lite enklare att koncentrera sig när man inte är helt vinglig framåt tolvslaget ;) Och gud vad skönt att vakna upp och vara pigg och glad på nyårsdagen :)
Jag kan inte säga mer en att jag har haft ett bra år, jag tänker absolut inte klaga :) Men 2012 ska bli ännu bättre och i April hoppas jag att vi drar iväg till Egypten igen :) Mitt sparande vägde mellan resa till Egypten eller en ny kamera en canon 60d eller 7d, och beslutet blev en resa. :)
Slänger in lite foton ni redan sett, så tråkigt med så mycket text och inga bilder! 
GOTT NYTT ÅR :)







Älskar verkligen den här bilden, kolla bara apan som sitter och grimaserar och räcker ut tungan :)
Hur söt är han inte? :) 





Rubriktorka!












15 December

Har inte haft någon lust att printa ner något inlägg så det har inte blivit något på väldigt länge nu. 
Har hållt på och försökt fixat bloggen, men får inte till det som jag vill. Vill få bort det stora mellanrummet mellan katergorimenyn och inläggen, men det går verkligen inte. Jag vill bara ha som ett streck där istället. Så om någon snäll själ vet hur man löser det hojta gärna till! :) 

Den här veckan har jag inte blivit inringd nått till jobbet det var faktiskt länge sen det hände, och jag blir så mycket mer deppig när jag inte får jobba. Man deppar ner sig totalt, så får hoppas det blir mer jobb nästa vecka så man får upp energin lite :) 

Får se vad som sker imorgon. Jonas ska iväg till jobbet o äta mat och ha det trevligt, och jag känner inte direkt för att vara själv. Så man får se om det är någon snäll krabat som vill umgås lite. 
På lördag blir det partaj med Mikaela också, ska till en tjej som heter Malin som fyller år. Ska bli riktigt skoj att festa till det lite. Blir ju inte så ofta längre, men nu är det dags igen :)
Fota lite bilder på lilla Ellie häromdagen, Ellie blev som alltid helt underbart söt. Men blev inte riktigt nöjd med bilderna med mitt fotografiska öga. Fick inte riktigt till det med inställningarna och kompositionen blev inte bra helt enkelt :)! Men slänger upp några i alla fall som får avsluta mitt inlägg!

Var riktigt synd att den sista bilden på lilla Ellie blev suddig, två veckor gammal och ett riktigt smile :) Nae, hon fick nog ett rejält magknip och se vilken grimas som kom fram, lille favvopluttan :) 














Vattenbilder

Blev fotosugen idag så blev lite vattenbilder, blev väl hyffsat men jag får aldrig till det som jag vill ha det precis! 
Här kommer några stycken! Bilderna är tagna med mitt nyaste objektivet i min samling! Canon EF 100 mm f/2,8L macro IS usm!








Photoshopfix

Ja som rubriken lyder, jag har verkligen kommit in i en peiod då jag kan sitta framför photoshop hur länge som helst och experimentera och fixa! Det är så kul så tänkte lägga ut efter & före bilder istället för före och efter bilder! ;) Nae, men den här gången blev det snyggast annars smälte bilderna ihop så det är pågrund av det som det blev så denna gång. Vilken bild blev bäst? Efter eller Före? :) 

Chippen blev alls inte min Chippen på bilden, hans lilla snea mun han får av att bara vara helvit på ena läppen gör så att han är min Chippen helt enkelt! Men tyckte det var roligt att se hur han skulle se ut med jämn färg på båda sidor ;) 








Nu är det helg!

Och jag ska njuta av den här helgen, och det kan jag verkligen göra nu när man jobbat i princip hela veckan. Utan torsdagen eftersom jag då skulle på möte på Af. Har varit kanon i veckan, och jag trivs verkligen på Ringblommans förskola. Både med alla barn och personal. Så allt känns kanon. 
Idag ringde dem även från parkskolan där de vill att jag ska jobba på förskolan på Måndag, och det tackar man ju inte nej till :) Så det ska bli kul att jobba lite där och träffa massor av fler barn :) När och bra också, 2 minuters gångväg sen är jag framme!
Nu har även Carolina och Kenny blivit mamma&pappa till en liten Ellie som kom i förrgår, är jätte glad för deras skull och så mysigt att en av ens bästa vänner får ett litet underverk! Tänk vad jag ska skämma bort lillpluttan ;) Längtar tills jag får träffa dem! 

Lekte lite i photoshop förrut, så kul att sitta och pyssla lite. Blev lite udda foton, men har inga nya bilder så får bli de här idag som får pryda mitt inlägg :)